Bemutatkozás

VIDEÓS FORGALOMSZÁMLÁLÁS

 

  • Keresztmetszeti forgalomszámlálás

  • Csomóponti számlálás

  • Éjszakai forgalomszámlálás

  • Dinamikus parkolásfelvétel

  • Feltöltés-számlálás szolgáltatás

 

Napjainkban sokszor ütközünk a problémába, hogy szeretnénk megismerni kicsit jobban környezetünk közlekedési igényeit. Ennek felmérésére különféle módszerek alkalmazhatóak, melyek azonban megbízhatóságban, pontosságban nagy szórást mutatnak.

Fő tevékenységi körünk közúti forgalomszámlálás digitális képrögzítéssel.

Rendszerünk a hagyományos kézi forgalomfelvételhez képest abban különbözik, hogy a mérés feldolgozása zárt térben, nyugodt körülmények között történik, nem kint a helyszínen élő forgalomlefolyás mellett. Ezzel a forgalomszámlálás pontossága jelentős mértékben nő, mivel a számlálók a helyszínen készített felvételeket lassíthatják, visszajátszhatják feldolgozás közben. A jobb munkakörülmények a feldolgozók munkahatékonyságát is növelik.

A feldolgozást komoly tapasztalattal bíró számlálók végzik, akik nagy biztonsággal ismerik fel az egyes járműkategóriákat, így elkerülhető a kézi számlálásnál gyakori, tapasztalatlanságból adódó mérési hiba.

Átadásra kerül a nyers videós állomány is a teljes mérésről, melynek köszönhetően bármikor ellenőrizhető, újranézhető, így garantálva a minőséget.

A rendszer rugalmassága révén nem szükséges egyszerre egy időben nagy létszámú munkaerőt mozgósítani.

A leggyakoribb forgalomszámlálási esetek a következők:

Magas szintű mérnöki tudásunkkal és tapasztalatunkkal biztosítjuk a vizsgálandó probléma megfelelő előkészítését és megoldását.

A felmerülő igények egyeztetése után kérés esetén javaslatot adunk a forgalomszámlálás típusára, mely időszakokban, milyen részletességgel, milyen járműkategóriás megosztásban célszerű mérni a probléma megoldásához.

Ha kész elképzelése van a kívánt mérésről, annak lebonyolítását is vállaljuk tetszőleges napszakban, időtartamban és járműkategóriás bontásban.

Az alábbi mintavideó alapján meggyőződhet szolgáltatásunk minőségéről:

 

Amennyiben kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni, az alábbi felületen tud üzenetet írni. Igyekszünk 24 órán belül válaszolni.